ditjes en datjes

Stichting Ranja

Stichting Ranja heeft besloten om de Roefeldag dit jaar te laten vervallen. De KinderVakantieWeek, die van 17 tot en met 21 augustus plaatsvindt willen we wel door te laten gaan. Het plan is om in juni de inschrijving voor de KVW plaats te laten vinden. Wanneer we hier duidelijkheid over hebben, zullen we die informatie rondsturen. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws, of stuur een mailtje wanneer er vragen zijn. Hopelijk tot snel. www.stichting-ranja.nl / info@stichting-ranja.nl

GoedeDoelenWeek Loosbroek

De GoedeDoelenWeek in Loosbroek – die jaarlijks in mei/juni plaatsvindt – is uitgesteld. Pas als het veilig is voor onze collectanten en inwoners zal een collecteperiode worden gekozen.

Hulp gedurende corona-tijd

Bericht voor kwetsbare ouderen of andere mensen die zich aangesproken voelen.
Mocht u hulp nodig hebben (bijvoorbeeld om medicijnen te halen, om boodschappen te doen), behoefte hebben aan een praatje per telefoon of vragen hebben en u krijgt het binnen uw eigen kring niet opgelost, neem dan contact op met één van de volgende personen:
– Toos van Boxmeer (Ziekenbezoekgroep), tel. 0413 229771
– Toos van Houtum (Zonnebloem), tel. 0413 229620
– Hanneke van Driel (Gewoon Samen), tel. 0413 296297
– Ria van der Wijst (Lichtpunt), tel. 0413 229411
– Betsie van Zutphen (KBO), tel. 0413 229692.

Zij proberen te helpen of zoeken hulp.

Quarantaine-kwis

24 vragen in 24 uur – dat is de uitdaging van de speciale Loosbroekse kwis die van zaterdag 2 mei 14.00 uur tot zondag 3 mei 14.00 uur wordt gehouden. Een speciale intelligente lockdown editie, om de zinnen even te verzetten en om iets anders te doen dan puzzelen, netflixen of vervelen.
Zoals altijd is Lôsbroekwist geschikt  voor jong en oud, met een variatie aan vragen en hilarische doe-opdrachten. Het grote verschil met de jaarlijkse dorpskwis is dat deze speciale quarantaine editie bedoeld is om met het gezin te maken, of met een groepje passend bij de RIVM richtlijnen, dus niet zoals gebruikelijk in grote teams op één locatie. Bovendien heeft men dit keer 24 uur de tijd dus voldoende gelegenheid om de opdrachten goed uit te werken.
Inschrijven kan tot vrijdag 1 mei a.s. door een mailtje te sturen naar losbroekwist@hotmail.com met teamnaam en adres. Je ontvangt dan op 2 mei om 14.00 uur het vragenformulier en instructie. Deelname is gratis en uiteraard zijn er ook leuke prijzen te winnen.