ditjes en datjes

Bijna tachtig

Adri Bosch, geboren en getogen in Loosbroek, blikt terug. Een boekje met negenenzeventig korte verhalen over zijn jeugd, zijn werkzame leven als pastor en nog veel meer. “Geschreven voor ‘eigen volk”, zegt hij. “Om hen te laten weten wat ik in mijn leven heb meegemaakt. Ik hoop dat mijn boekje een beeld geeft van de mens die ik was en nog steeds ben. Maar ook van de gekke gistende kerk en wereld waarin wij leefden, liefhadden en soms jankten van verdriet.” Vanaf 28 september ligt het boekje voor 15 euro te koop bij onder andere Boekhandel Berne in Heeswijk-Dinther.

Bestuurslid gezocht

Het Loosbroeks Oranjecomité is op zoek naar een bestuurslid. Heb jij interesse om onder andere Koningsdag en de Sint & Pietenmiddag mee te organiseren? Laat het ons weten! oranjecomiteloosbroek@hotmail.com.

GoedeDoelenWeek

De voorbereidingen voor de GoedeDoelenWeek zijn weer gestart: tussen 28 september en 3 oktober worden de enveloppen met intekenlijst huis aan huis bezorgd. I.v.m. corona komen de collectanten niet aan de deur maar kunt u uw envelop Inleveren van 5 t/m 10 oktober in De Wis via vooraf ingestelde tijdsblokken. Meer info hierover volgt. Alvast hartelijk dank!

3 oktober oud ijzer actie

Bij deze een vriendelijk doch dringend verzoek aan iedereen om de oudijzercontainer niet te gebruiken voor afval. Dit heeft tot gevolg dat Korloo niets ontvangt voor alle inspanningen, of zelfs geld bij moet betalen. Op 3 oktober komen wij weer met alle plezier uw oud ijzer ophalen. Mocht u tussentijds ijzer kwijt willen, en twijfelt u of dit geschikt is voor in de container, neem dan contact op met Paul Verhoeven 06-42476263.