D’rob en d’r over

De tijd vliegt

Gin tijd, druk druk druk, je hoort het overal en Ik heb zelf ook te weinig tijd voor alles wat ik leuk vind. En dat is vervelend want als tijd geld is, hoe arm ben je dan als je geen tijd hebt. ‘s Morgens vliegt iedereen naar z’n werk, en worden er nog wat kinderen uit een half rijdende auto gekieperd. En ’s avonds weer met geweld naar huis, snel eten en weer door naar sport of hobby. Maar op sommige plaatsen in Loosbroek zoals de kerk lijkt het of de tijd heeft stilgestaan, maar goed, als je de clientèle bekijkt zie je toch dat ook daar de tijd voortschrijdt…

Tijd is een vervelend ding, want het raakt wel op, maar je kan het niet bijkopen, en waar je bij Super Mario nog een extra leven kan winnen, heb ik dat in het echte leven nog nooit ontdekt. Je kan de tijd niet stoppen, niet vertragen en niet pauzeren. En als je jong bent dan lijkt het allemaal even lang te duren maar als je wat ouder bent vliegt het voorbij.

Toen ons mam te horen kreeg dat ze niet meer beter kon worden, was haar enige wens er dan nog zo lang mogelijk te zijn. Alle dromen en wensen vervagen tot 1 ding…tijd. En zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, maar wij hopen dat ie bij ons thuis nog lekker lang en heel langzaam tikt. Maar goed, de tijd zal het leren.