d’rob en d’r over

Playboy

Als je te veel spullen hebt zet je ze op Marktplaats, en nu heb ik veul te veul spullen en zet dus regelmatig iets op Marktplaats, soms om er geld van te maken, maar vaak is het niks waard. Ik vind het dan zonde om iets weg te gooien en ruil ik het tegen appelflappen, paaseieren of appeltaart. En ik denk dan dat ik dikke handel heb, want als het een uur op Marktplaats staat is er al 20 keer naar gekeken! Maar ik kwam er onlangs achter dat dat geen potentiële kopers zijn, maar belangstellende inwoners van Loosbroek, die ingesteld hebben dat ze een melding krijgen wanneer er iets in hun buurt op Marktplaats wordt geplaatst! Daarom kom ik nooit van mijn rommel af.

Natuurlijk is het ook leuk om te kijken wat iedereen aan zooi over heeft. En ook voor de fantastische verkoopteksten: lieve pitbull, lust alles, dol op kinderen. Als je goed kijkt kan je ook nog wat van het interieur bij mensen binnen zien. Bovendien is het een bron van informatie voor roddels! Want als Crazy Lady 1984 der kinderwagen op Marktplaats zet, kan je er dan vanuit gaan dat er geen derde kind meer komt, of heeft ze geld nodig? En wie is toch die man die 7 jaargangen van de Playboy te koop zet in de omgeving Schaapsdijk?

Over een maand weer meer nieuws, en tot die tijd; hou Marktplaats in de gaten!