D’ROB EN D’R OVER

Frikandellen voor een prikkie

Nu was ik al blij dat de coronavaccins werden opgeslagen in Oss, ze kunnen alvast maar in de buurt zijn (met de kernwapens in Volkel heb ik dat dan weer minder). En ik zat gevaccineerd te kijken hoe Hugo de Jonge een rondleiding kreeg in de hal waar onze redding bij -80 ligt opgeslagen. Maar toen Veghel als eerste priklocatie werd gekozen was ik helemaal gelukkig. Want de kortste weg van Movianto in Oss naar de Amert in Veghel is, jawel via de Dintherseweg. Dagenlang heb ik rondjes gereden op de rotonde in de hoop een koelbox vol vaccins te vinden die van de vrachtwagen af was gevallen. Want in tegenstelling tot onze regering had ik wel de complete vaccinatiestrategie al uitgedacht voor ons mooie dorpje.

…naar Kerkzicht om een borrel voor de schrik te halen…

De vaccins bij de Dagwinkel in de vriezer. Melden bij de entree bij Lunenburg, een prikje in de grote zaal, wachten op bijwerkingen in de Pleasure Point, via de achterdeur naar Kerkzicht om een borrel voor de schrik te halen en dan bij Revival nog een frikandel om op krachten te blijven. Een plan waar niet alleen de lokale bevolking maar ook de lokale horeca beter van wordt! Diep teleurgesteld was ik dan ook, toen ik op tv zag dat de koelwagen onder politiebegeleiding voor de veel langere route over de A50 naar Veghel reed. Dus voorlopig voor Loosbroek geen vaccinaties, geen borrels, en moeten we ons troosten met Gerard z’n frikandellen, voor een prikkie, dat wel.