GEMAAKT IN LOOSBROEK

Een Heerkens keuken

“Het is dichtbij en vertrouwd”

“Het is dichtbij en vertrouwd,” vertelt Miriam van den Berg. Ze heeft in haar huis aan de Schaapsdijk een fonkelnieuwe keuken van de Loosbroekse specialist. “Je hoort soms toch wat rare verhalen en het is een flinke investering. Dan wil je zekerheid. Bij grote fabrikanten heb je vaak te maken met standaardafmetingen en vooral met veel mensen. Een verkoper, een maker, een leverancier en een montagebedrijf.

Bij Heerkens zit alles bij elkaar en ze ontzorgen je echt. Daarbij heeft Wim niet alleen bijna een halve eeuw ervaring maar ook een hele creatieve kijk op maatwerk. Hij neemt alle tijd, niets is te gek en dat zorgt voor de mooiste oplossingen. Bij alle vragen en wensen is meegedacht zonder haast en druk. Het resultaat is een keuken die op zo’n manier is ontworpen dat de ruimte optimaal is benut en we dus zoveel mogelijk opbergruimte in de keuken hebben. Alles is supernetjes en precies. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben. Van aanvraag tot uitvoering, de samenwerking, de kwaliteit, het resultaat én de prijs. Geen contracten, geen aanbetaling, gewoon op z’n Loosbroeks: afspraak is afspraak en werken met vertrouwen. En we steunen de lokale middenstand. Dat vind ik ook belangrijk.”

Heerkens Keukens, Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek, T: 0413-229888 E: info@wimheerkenskeukens.nl | www.heerkenskeukens.nl