ingezonden

Save the date: Pietenmiddag: 26 november 2022

Zaterdag 26 november 14.30 – 17.00 uur

Diverse leuke pieten activiteiten, waaronder:
• Knutselen
• Cadeautjes in de schoorsteen gooien
• Jutezak springen
• Pepernoten maken
• Met een jutezak over een ‘dak’ lopen Kom gezellig langs met je vader, moeder, opa of oma! Voor kinderen uit Loosbroek tot en met de basisschool leeftijd.
Deelname is gratis

Stg. Oranjecomité Loosbroek

De Verenigde Spelers: 19 en 20 november 2022

Toneelvereniging de Verenigde Spelers staat dit jaar weer op de planken en presenteert een toneelstuk dat u niet mag missen: “Van stekker naar stopcontact.” Voor de zomer speelden ze nog samen met de kindertoneelvereniging uit Nistelrode, maar na een korte intensieve repetitieperiode staan ze in november met hun eigen vereniging weer op het toneel.

Marnix van Tessen is een plastisch chirurg en samen met zijn assistente Chantal krijgt hij diverse klanten over de vloer. Zo zien we een veel te zware vrouw die voor een liposuctie in aanmerking komt, twee beroemde acteurs die hunkeren naar een facelift en een wel heel bijzonder verzoek van een vreemde vogel. Dokter van Tessen komt voor een zeer aantrekkelijke aanbod te staan, maar of dat binnen zijn motto past is de vraag. De regie is in handen van Mariëlle Dams.

De voorstelling is te zien in de Wis in Loosbroek op zaterdag 19 november en zondag 20 november, beide om 20.00 uur. Verder op 26 november in de Stuik in Vorstenbosch, ook om 20.00 uur. Kaartjes à € 8,- zijn vooraf te reserveren via mail: verenigdespelersloosbroek@gmail.com of telefonisch: 06-17735130 of aan de kassa.

KruipE of Kruie: 12 november 2022

Op zaterdag 12 november is zaal Kerkzicht de plek waar jij wilt zijn! We gaan Kruipe of Kruie

Met ‘Kruipe of Kruie’ steekt De Kreuge de start van het carnavalsseizoen in een nieuw jasje. En daarmee krijgt dit jaarlijks terugkerend feestje dus ook een nieuwe naam. Juist die naam was nogal een hoofdbreker. Een speciaal samengestelde commissie heeft er úren over vergaderd. Want na Dorpsplein Loosbroek en Sportclub Loosbroek wilden we niet ook nog een Dorpsféést Loosbroek. Wij van de Kreuge vonden dat het ook anders kan!

Twaalf november wordt namelijk een avond waarbij de energieke topcoverband ‘Staal met Glazen’ het dak eraf blaast. De Nederlandstalige pop- en feestmuziek zorgt ervoor dat níemand stil kan staan! Je kunt er een gokje wagen en er wordt van 20.00 uur tot in de late uurtjes gesprongen, gedanst, gedronken en gefeest! De meest voor de hand liggende vraag bij het naar huis toe gaan zal dan ook zijn; wordt het Kruipe of Kruie?!

Op 12 november kleden we zaal Kerkzicht weer aan in de vertrouwde Paars met Groene kleuren en maken er een feest 2.0 van, een feest waar je bij moet zijn! Een feest waarover nog lang wordt nagepraat! En wie weet…raakt Sportclub Loosbroek nog wel geïnspireerd: want wat is er mooier dan dat de nieuwe tenues voor alle leden van de sportclub straks Paars met Groen gaan kleuren; dat is toch een feest om te dragen!

Locatie: Zaal Kerkzicht Deuren open: 20.00 uur Voorverkoop: € 11,- Aan de deur: € 15,- Toegang: 18+ www.dekreuge.nl