ingezonden

Korloo

OUD IJZER

Oud-ijzeractie en oud-ijzercontainer We willen Paul Verhoeven heel erg bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de oudijzer actie van Korloo! Haico Langenhuizen gaat het overnemen samen met Jeroen van Driel. De oudijzer container komt ook bij Haico te staan op de Heideweg 1 in Loosbroek. Als je oud ijzer kwijt wilt kun je bellen naar Haico 06-10093445 of Jeroen 06-54268287. In oktober zal er weer een oudijzer actie zijn. Spaar het nog even op tot die tijd, of bel even als je het eerder kwijt wilt.

RECREANTEN KORFBAL IN LOOSBROEK ZOEKT LEDEN!

De zomervakantie zit er weer op en misschien wil je wel weer gaan sporten. En het mag weer in teamverband dus hoe leuk is dat! Het recreantenteam (damesteam 18+) van korfbalvereniging Korloo is op zoek naar nieuwe leden. Irma Steenbakkers zegt daar het volgende over: “Wij zijn het gezelligheidsteam van Korloo. We spelen op woensdagavond een wedstrijd en kletsen daarna gezellig bij in de kantine. Wedstrijden zijn tegen korfbalteams uit de buurt. Dit betekent dat je natuurlijk wel sportief moet zijn maar dat meedoen belangrijker is dan winnen. En niemand is te oud om te sporten dus kom meedoen!” Irma vertelt ook nog waar er gesport wordt: “We spelen buiten op de velden van het sportpark en in de winterperiode gaan we lekker naar binnen.” Vanaf 1 september starten de trainingen/wedstrijden weer. Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar korloo.loosbroek@gmail.com.

DORUS

I LOVE DORUS

Dank aan de Nachtburgmeester van HDL In de nacht van 16 op 17 augustus heeft de mysterieuze Nachtburgemeester van HDL een onverwacht bezoekje aan Loosbroek gebracht. Na de inmiddels regionaal bekende rood-witte letters IAMHADEE waar half Heeswijk-Dinther mee op de foto ging, heeft ook Loosbroek een bezienswaardigheid erbij. Bij onze rotonde prijken groot de letters van ons blad en daar zijn we uiteraard vereerd mee. Dank dus aan de maker(s)!

Ga jij op de foto met DORUS? Stuur ons de foto! redactie@Dorus-Loosbroek.nl