ingezonden

Stal Bertus

OOK STAL BERTUS WEER IN KERSTSFEER

Al dik 20 jaar zorgt een aantal vrijwilligers ervoor dat de kerststal bij Stal Bertus te bewonderen is. Ook dit jaar is dat weer het geval. Een aantal weken geleden werden de kerstpoppen van de zolder gehaald zodat ook de kinderboerderij weer in de kerstsfeer komt. De vele lampjes en kerstversiering rondom de stal maken er een sierlijk geheel van. Stal Bertus is altijd geopend en de kerststal is voor iedereen te bezichtigen. Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen.

Losbroekwist

Wat hadden we graag willen kwissen met jullie! We hebben namelijk geweldige opdrachten bedacht, voor ieder wat wils, we hadden er zo veel zin in! Maar helaas, een kwis als vanouds, het zit er met de huidige maatregelen niet in, en daar balen we stevig van. We hebben snel een nieuwe datum vastgesteld, want in 2022 zijn we zeker terug, als vanouds!

Op zaterdag 21 mei gaan we knallen!

‘Save The Date’ dus, noteer het groots op de verse kalender en in je nieuwe agenda….21 mei 2022 Lôsbroekwist! Wij wensen jullie fijne kerstdagen, een veilige jaarwisseling, en een gelukkig en vooral een gezond 2022!

Groetjes van Team Lôsbroekwist: Kitty, Maikel, Judith, Jan, Monique en Anke