ingezonden

Wanneer gaan we bouwen in Loosbroek?

De gemeente Bernheze heeft in haar Woonvisie 2016-2021 opgenomen dat er in Loosbroek in die periode 35 woningen ontwikkeld dienden te worden. In 2017 hebben wij de verantwoordelijk CDA-wethouder hier nogmaals op gewezen omdat er nog helemaal niets van deze visie in ontwikkeling was, laat staan in uitvoer! Er werd aangegeven dat er geen grond beschikbaar was, maar dat er ingezet werd op een perceel wat buiten het door de Provincie aangewezen zoekgebied ligt, en waar veel bezwaren op verwacht werden. Dit werd afgedaan als onwaarschijnlijk. Sterker nog, het was aan ‘Loosbroek’ zelf om er voor te zorgen dat die individuele bezwaren er niet zouden komen. Inmiddels zijn we 4 jaar (!!!) verder, ligt er slechts een plan en lopen er individuele bezwaren waarvan de Raad van Staten iets mag vinden, en niet ‘Loosbroek’. Inmiddels kunnen we constateren dat er van die woonvisie met betrekking tot Loosbroek dus HELEMAAL NIETS is waargemaakt. Op naar een nieuwe woonvisie, waarvan we over 4 jaar kunnen concluderen dat het wederom slechts een investering was in goede bedoelingen. Wil je reageren? Stuur dan een e-mail naar info.kcloosbroek@gmail.com

Gastouder Esther heeft binnenkort 2 plekjes vrij

Ik ben Esther van Grinsven, al geruime tijd gediplomeerd gastouder in Loosbroek en bied kleinschalige opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik ben 45 weken per jaar geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.00 uur. Binnenkort komen er 2 plekjes vrij in verband met de doorstroom van 2 kinderen naar de basisschool. Uiteraard bied ik uw kind een fijne dag aan, waarbij het buiten spelen, zelf ontdekken en de positieve ontwikkeling van uw kind centraal staat. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Kinderopvang Esther van Grinsven – Molenhoeven 11 Loosbroek – tel: 06-10349933.

BEDANKT!

Dat was me even schrikken… stond op 30 december ineens Burgemeester Marieke Moorman voor de deur. Voordat ik het in de gaten had ontving ik de onderscheiding ‘Uitblinker van het jaar’. Wat een eer!!! Oké, ook de uitreiking was dit jaar anders dan anders, maar de vele felicitaties en bloemen waren hartverwarmend. Iedereen heel hartelijk dank hiervoor!!!

En natuurlijk is het altijd teamwork, want samen bereiken we meer dan alleen.

Hartelijke groet, Antoinette Wildenberg.