nieuw in ’t durp

Dennis van de Graaf

‘Wonen daar wel gezellige mensen?’

Dennis van de Graaf, 26 jaar jong. Geboren in Tiel, wonende in Druten met ouders en zusje. Hoewel het gezin net over de grens in het land Maas & Waal woonde, is Dennis altijd in Brabant naar school gegaan. Zijn sociale leven speelde dan ook enkel in Brabant af. Binnenkort wordt Loosbroek zijn nieuwe woonplaats. Het appartement boven de voormalige snackbar van familie Heerkens wordt zijn nieuwe stekje. Als jonge jongen ging Dennis met vrienden naar ‘stapavondjes’ voor 14-jarigen in uitgaansgelegenheid ‘De Linde’ in Groesbeek. En daar werd zijn interesse gewekt. Een eigen discotheek was toch wel een hele mooie droom en zorgde ervoor dat hij in de horeca ging werken. Terwijl zijn vrienden op het voetbalveld stonden, was Dennis sponsoren aan het regelen voor zijn eigen evenementen.

BEDRIJFSLEIDER

Hij heeft daarop besloten de opleiding ‘Event management’ te volgen op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch, maar zoals hij zelf zegt, heeft hij vooral veel geleerd in de praktijk, “want het loopt vaak toch anders, dan dat het in de boekjes staat.” Na zijn opleiding is Dennis gaan werken bij Active Partyworld om daar alles over de horeca- en evenementenbranche te leren. Na de verkoop van dit bedrijf is hij voor zichzelf begonnen onder de naam Me Gusta Events en zodoende is hij met Rob Lunenburg in contact gekomen die hem na een tijdje benaderde voor de functie van bedrijfsleider. Dennis van de Graaf ‘Wonen daar wel gezellige mensen?’ Een functie die hij sinds april 2022 vervult. Dennis was aangenaam verrast door de warme ontvangst. “Het voelt als familie, niet dat je naar je werk gaat.” Hij geniet van de afwisselende activiteiten, zoals uitgaansavonden als Boogie Wonderland, Hatseflats en Hitsig, maar ook van besloten feesten en bedrijfsfeesten om maar een kleine opsomming te maken.

UITDAGING

In zijn vrije tijd bezoekt Dennis graag festivals en feestjes. Ook vindt hij het erg gezellig om met vrienden te borrelen op een terras; biertje erbij, mensen kijken. Kort samengevat: gezellige dingen doen. Op dit moment is Dennis bezig om zijn nieuwe onderkomen tot een thuis te maken: “Eerder was ik best bevooroordeeld over Loosbroek. Is het een klein gehucht? Wonen daar wel gezellige mensen? Maar het leeft veel meer dan ik vooraf dacht. Ik zie vaak mensen fietsen, wandelen. Dagwinkel Schouten, waarvan ik weet dat zij heerlijke lunches hebben, de kinderen die naar en van school gaan of mensen bij de vis-wagen op woensdag. Ik kom lekker dichtbij mijn werk te wonen. Voel me goed ontvangen in Loosbroek.” De droom van een eigen discotheek is er nog. “Eigenlijk ben ik veel te laat geboren gezien het huidige uitgaansleven, maar de uitdaging blijft.”

Tekst: Miranda de Mol. Foto: Wim Roefs.