starter

Krista Haar & Make-up

“Ik houd van hip en trendy”

Krista Lunenburg (31) heeft ruim een jaar haar eigen kapsalon aan de Molenhoeve 5D. “Een flinke uitdaging,” vertelt ze, “maar ook iets wat nu precies bij me past. Mijn liefde voor haar en make-up ontstond toen ik nog een heel klein meisje was. Als kind wilde ik al kapster worden en daarom heb ik na de middelbare school een kappersopleiding gevolgd aan een gerenommeerd opleidingsinstituut. Vervolgens heb ik ruim 10 jaar ervaring opgedaan in diverse kapsalons. Daarnaast heb ik een Masterclass Visagie gevolgd aan ‘De School van Mieke Petiet’ in Amsterdam. Door het volgen van inspirerende cursussen blijf ik continu op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Zo kan ik op een creatieve manier mijn passie voor haar & make-up uitoefenen. Het grote voordeel van mijn eigen zaak is dat ik nu kan werken zoals ik dat zelf wil.

Ik ben niet van de krulspelden en de permanentjes. Ik heb het vak geleerd dus ik kan het natuurlijk wel, en doe het ook soms, maar ik houd meer van hip en trendy.
Officieel ben ik een ‘Make-up artist’ en ja, knippen heet soms ook een ‘haircut’ en ik werk met high- of low lights en balayage. Misschien wat begrippen die niet iedereen in het dorp kent, maar het hoort bij deze tijd.

heel gewoon

En voor alle duidelijkheid: gewoon knippen doe ik ook hoor. Heel gewoon zelfs. In mijn kleine maar fijne salon waar iedereen welkom is, jong en oud, kinderen, vrouwen én mannen. En er staat altijd een lekker kopje koffie of thee voor je klaar.”

www.kapsalonkrista.nl
Instagram: kapsalonkrista