‘T clubke

Medi Spa Annelies

‘Het is goei volluk’

Waar de teams van Sportclub Loosbroek steevast de mouwen opstropen als ze naar onze Oosterburen gaan, steken vier dames uit ons dorp zich dagelijks strak in het pak om samen in Vorstenbosch te gaan werken bij Medi Spa Annelies aan de Hondstraat in Vorstenbosch.

ZELFVERWENNERIJ

De 39-jarige tweeling Danielle en Wendy van Doremalen is bij het bedrijf het manusje van alles. Wendy werkt er sinds 2018. Toen Paul, de mede-eigenaar en man van Annelies twee jaar geleden eens zei: “Ik moet eigenlijk nog een tweede Wendy hebben,” antwoordde Wendy “Die heb ik nog een!” En zo meldde ook zus Danielle zich bij de huidverzorgingskliniek in Vorstenbosch. “We werken achter de schermen en daar zijn we ook allebei op onze plek. Wij zijn ontzettend klantgericht en willen alles tot in de puntjes verzorgen maar dan wel op de achtergrond,” vertellen de twee dames. “Het bedrijf is ook importeur van het mooie Éminence Organics, een biologische huidverzorging. We versturen dat naar beautyondernemers in Nederland en België. Daarvoor verzorgen we de administratie, logistiek en het magazijn.” Eva van Zoggel (21) en Charlotte van Lieshout (38) staan wel dagelijks in Annelies-kledij om hun klanten te verzorgen. Charlotte werkt er al 18 jaar en is huid- en laserspecialist. Eva werkt er drie jaar en verzorgt gezichtsen lichaamsbehandelingen en baliediensten. “De gasten komen niet alleen voor uiterlijke verzorging, maar ook voor een moment van ontspanning en zelfverwennerij. Met het hele team zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom en speciaal voelt, en dat ze met een stralende glimlach de salon verlaten,” vertelt Charlotte.

WERKEN EN GENIETEN

Het viertal heeft wisselende werktijden dus een gezamenlijk ritje komt er zelden van. Daarbij geeft Eva de voorkeur aan een autoritje, terwijl de andere drie gebruik maken van het fietsplan van het bedrijf en zo wat sportiever het dagelijkse ritje naar Vorstenbosch maken. Nou ja, dat is in ieder geval de bedoeling maar dat komt vast goed wanneer het voorjaar begint. “Maar ik toeter altijd even als ik ze voorbij rijd hoor,” lacht Eva. “De sfeer is sowieso goed hier, het is bijzonder met al die vrouwen bij elkaar maar we zijn een hecht team met zijn allen. En niet alleen met de Loosbroekse onder elkaar, de rest voelt net zoveel als familie,” weet Wendy. “Hard werken en hard genieten, we gaan er regelmatig samen op uit. Ook naar het buitenland. Binnenkort staat er weer zo’n uitje gepland. Dat laat zien dat samenwerking en vriendschap de sleutel zijn tot succes.” Ondernemer Annelies Aarts-Bosch zelf is in haar nopjes met de dames die bij haar werken. “We hebben een fijn team van vijftien mensen. Natuurlijk zijn ze me allemaal dierbaar. Maar ik heb een beetje Loosbroekse roots. Mijn vader is er geboren en getogen, ik ken het dorp, het is goei volluk.”

Tekst: Mathieu Bosch