waar is

Sylvia Bruning-Van Grinsven

Hoe lang woonde je in Loosbroek?

Ik heb vanaf mijn geboorte tot aan mijn 19e in Loosbroek gewoond, eerst in de Donatusstraat en later in de Molenhoeven.

Waar ben je naar toe gegaan?

Ik verhuisde voor de studie farmacie naar Utrecht. Na mijn studie ben ik door de liefde in Barendrecht terecht gekomen, later woonde ik in Breda en Rosmalen. Inmiddels wonen mijn man en ik alweer 5 jaar in een prachtig huis in Son en Breugel, wat we met hulp van mijn vader en mijn broertje hebben gebouwd.

Getrouwd/kids?

Mijn man Hans en ik zijn bijna 10 jaar getrouwd. We hebben geen kinderen, maar wel 2 konijnen en een hond, Nika, die we weleens gekscherend onze dochter noemen.

Wat doe je nu?

Ik ben leiderschapscoach en heb een eigen bedrijf ‘Leid met Lef’. Ik help ervaren ondernemers, directeuren en managers, die trots zijn op hun succes maar merken dat ze er fysiek of mentaal een prijs voor gaan betalen, hoe ze betere keuzes kunnen maken, zodat ze succesvol zijn zonder dat dit ten koste gaat van zichzelf. Naast mijn werk sport ik graag en spreek ik graag af met vrienden.

Wat zijn je mooiste herinneringen?

Dat zijn de zaterdagavonden bij Lunenburg. Gelukkig was ik geen drinker, want op zondagochtend stond ik -met veel plezier- op het voetbalveld met de dames van WHV. Ik ben overigens nog regelmatig (en met veel plezier) in Loosbroek te vinden bij mijn ouders, broertje Michel en zusje Monica.