waar is…

Linda van der Aa-Hoezen (41)

Hoe lang woonde je in Loosbroek?

Wij zijn naar Loosbroek verhuisd toen ik 4 jaar was. We hebben eerst een tijdje in het voorhuis gewoond bij Riet en Leo van Pinxteren. Toen ons huis klaar was zijn we naar de Jan Dobbelsteenstraat verhuisd, waar mijn moeder nog steeds woont.

Waar ben je naar toe gegaan?

Toen ik 22 was, in 2004, ben ik samen gaan wonen in Middelrode. Vanwege de liefde dus naar Middelrode vertrokken.

Getrouwd/kids?

Marco en ik zijn bijna 15 jaar getrouwd, we hebben samen 2 jongens van 13 en 11 en sinds kort ook een lieve hond, Molly. Ik zeg wel eens ooit, ons 3 e kind.

Wat doe je nu?

Ik ben leerkracht in het speciaal onderwijs, op de Hub in Rosmalen. Ook ben ik sinds afgelopen jaar nei coach. Ik doe graag leuke dingen met het gezin, daar kan ik echt van genieten. Ook kijk ik elk jaar weer uit naar onze kampeervakantie in de zomer, zo fijn, dat kampeerleven, maar dat is me dan ook met de paplepel ingegoten. Ik winkel graag, ga kijken naar de voetbalwed[1]strijden van de jongens en spreek graag af met vrienden.

Wat zijn je mooiste herinneringen?

Ik heb hele fijne herinneringen aan de basisschooltijd en mijn vriendinnen Saskia en Lieke met wie ik sinds de basisschool bevriend ben. En natuurlijk de zaterdagavonden bij Lunenburg! Dat was elke week weer genieten!