Eva en Ludo Roefs

Tweelingen-nummer

‘Het was altijd een groot feest’

Eva en Ludo Roefs zijn geboren op 11-01-1993 in Loosbroek. “Het was een verassing voor mijn ouders maar we waren zeker gewenst,” vertelt Eva. “Onze broer Ivar is maar 17 maanden ouder, dus toen hadden ze ineens drie baby’s. Volgens mij was dat druk maar heel gezellig. Als we vroeger onze verjaardag vierden werd de hele klas uitgenodigd. We zaten met 7 meisjes en 7 jongens in de klas. Dan nodigde ik alle meisjes uit en Ludo alle jongens. Dat was altijd een groot feest. We zaten tot en met groep 8 bij elkaar in de klas toen ging ik naar de middelbare school in Schijndel en Ludo naar Veghel. Maar we splitsten pas echt op toen ik naar Breda verhuisde op mijn 18de. Nu woon ik in Amsterdam, maar we hebben altijd goed contact gehouden. Ik hou veel van Ludo, ik vind het nog altijd heel leuk om naar zijn verhalen uit Loosbroek te luisteren.”

Foto: Wim Roefs